fbpx

barndomskriger
bryd fri

Kom med på forløb

Alle Workshops foregår fra kl. 09.00 til kl. 16.00. 

Der er mulighed for individuel ratebetaling ved tilmelding. 

Underviser på alle forløb er Mille Dalsgård.

Bryd Fri - Fundament

Dette 2 dages modul består af basisviden i følelsesmæssig umodenhed og narcissisme. Du får her alt den basale viden i bl.a. dramatrekanten og de mest gennemgående adfærdsmønstre i en dysfunktionelle familie. Du vil, på dette modul, få fundamental viden om de mest anvendte strategier, som følelsesmæssigt umodne mennesker bruger (følelsesmæssigt umodne strategier), symbiose, rollefastholdelse m.m.

Dag 2 indeholder viden om konsekvenserne af, at være i en relation med et følelsesmæssigt umodent eller narcissistisk menneske, såsom forvirring, forkerthedsfølelse, skyld, skam, dårlig samvittighed, overkompensering af ansvar m.m.

Pris 3.500,-

Bryd Fri - Overbygning

(Forudsætter at du har deltaget på Bryd Fri Fundament)

Dette 2 dages modul indeholder teknikker til hvordan du beskytter dig selv mod at blive drænet og manipuleret af følelsesmæssigt umodne mennesker. Du får her basisviden i dine triggere, faldgrupper og dine blinde vinkler i forhold til følelsesmæssig umodenhed. I dette modul vil du få en grundig viden i forhold til hvad en nær relation med et følelsesmæssigt umodent menneske gør ved dig fysisk og psykisk, samt hvordan du beskytter dig selv, din krop og dit nervesystem mod en sådan relations negative indflydelse. Du får, på dette modul, konkrete teknikker til at mærke, respektere og beskytte egne grænser samt sætte tydelige grænser overfor andre. På dette modul træner vi selvprioritering, at mærke egne behov, ønsker, følelser, samt at tage hensyn til disse.

Pris 3.500,-

Læs udtalelser fra BRYD FRI deltagere her:

Anonym Barndoms-kriger

5/5

Tænk at jeg i en alder af 58 år skulle finde ro i mig selv. Det var faktisk det der skete, da jeg deltog i en workshop hos Barndomskriger Mille Dalsgård , sammen med andre modige mennesker. Usikker, forvirret, splittet, på vagt etc. Etc. tog jeg på Workshop med ligesindet. Der blev lagt hårdt ud, alt på et bræt, som man siger. Mange kendte ting kom op og det blev til tider følelsesmæssigt hårdt, men også meget lærerigt. “Værktøjer” blev givet til os, for mit vedkommende blev rigtig mange ting skubbet på plads og lagt i kasser. Noget var afklaret, men der er sandelig også meget, der ikke er afklaret og det er her jeg kan bruge denne lærerige Workshop. Er du vokset op i en narcissistisk familie, så er dette kursus helt sikkert noget for dig! Jeg vil give denne Workshop 5 stjerner!

Charlotte

5/5

Min mor er offeret og min far er den verbale krænker, der sårer med sine ord og negative tilgang til livet. Han er jo i virkeligheden, den mest skrøbelige af os alle. Efter dit foredrag blev det hele så tydeligt for mig, at selv nu, hvor jeg sidder og ser en julefilm (som er amerikansk og derfor ender godt og lykkeligt), tydeligt kan se de forskellige forældretyper.

Lisa Thrane

5/5

Jeg vil på alle tænkelige måder anbefale Milles Bryd Fri Forløb!

Det er som at starte sit liv forfra på en helt ny måde, hvor alt er muligt, ikke holdt tilbage, frihed og en lykkeligere fremtid.

Se hvornår næste forløb er

Tag et kig i vores kalender og se hvornår der er et Bryd Fri forløb i nærheden af dig.

X