fbpx

Foredrag:
TRE® Kroppens naturlige kræfter

Din krop kan mere end du tror

Ved du hvad TRE® (Tension And Trauma Releasing Exercises) er? Måske har du set videoer af eller hørt om folk, der ryster sig og synes du, at det lyder mærkeligt! Mille Dalsgård introducerer dig til metoden i dette foredrag. 

Pattedyr ”ryster chokket og stressen af sig”, når de er stressede, har slået sig, er blevet udsat for traumer osv. 

Så hvorfor skulle mennesker ikke kunne gøre det samme?

Mille Dalsgård:

"Jeg synes selv, at det mest af alt virkede som en sekt med tossede mennesker, der lavede noget der lignede eksorcisme."

Indtil jeg blev klogere!

Indtil jeg, på egen krop, mærkede at jeg med TRE®, kunne mindske mit stressniveau fra min barndom og dagligdag. Jeg oplevede at jeg, med TRE®, kunne komme af med smerterne og ubehaget fra mit piskesmæld.

Stor opbakning

TRE® bliver omtalt en del i medierne for tiden

TRE® er blandt andet blevet vist på TV2 i programmet ”Kan man tænke sig rask”, hvor Anette Brink fortæller hvordan TRE® har kunne gøre hende symptomfri efter 20 år med sklerose.

I programmet vises endvidere Joan, der havde haft leddegigt siden hun var 22 år gammel. Joan fortæller at hendes leddegigt, efter to år, med regelmæssig brug af TRE®, ikke længere kan påvises i hendes krop, og at hun kan bevæge sine arme igen. 

Der findes MANGE lignende historier omkring hvordan mennesker får det markant bedre smertemæssigt, stressmæssigt og livskvalitetsmæssigt, når de bruger TRE® i deres hverdag. 

Disse historier skal frem! 

I dette foredrag vil Mille Dalsgård afmystificere hvad TRE® er. I foredraget vil du blive introduceret til en helt ny verden af viden omkring kroppens naturlige kræfter og hvordan vores krop har evnen og ressourcerne til selv at igangsætte en helt naturlig refleksmekanisme, der blandt andet kan afhjælpe smerter, stress, søvnløshed og give mere overskud i hverdagen.

TRE® er i flere år blevet brugt i Skleroseforeningen og Gigtforeningen og nævnes endvidere i interview i Patientforeningen Modermærkekræfts medlemsblad “På Pletten”, december 2020. Her nævnes det, at mange der bliver diagnosticeret med en kronisk sygdom får krise og/eller traumereaktioner, som lægen ofte ikke har tid til at tage sig af og at TRE® kan være med til at få bragt krop og psyke tilbage i balance. 

For tiden gennemføres der to større studier af effekten af TRE® i det amerikanske og det østrigske militær.

TRE® er desværre ukendt og misforstået af mange i Danmark.

TRE® er en GENOPRETTELSESPROCES

En refleksmekanisme, som alle pattedyr besidder, inklusiv mennesker. Det har således intet at gøre med hverken djævleuddrivelse, sygdom eller tossede mennesker.

Forklaringen

TRE® (at ryste/vibrere) er meget enkelt, når forklaret rigtigt!

Det er noget af det mest naturlige menneskekroppen kan gøre, for at ventilere stress ud af kroppen, afbalancere stresskemien i kroppen, løsne muskulære spændinger, strække stramt bindevæv, samt få vores nervesystem bragt fra en tilstand af stress til en tilstand af restitution og hvile. Hvilket de fleste mennesker i dag kæmper med at opnå, i deres dagligdag.

I foredraget vil foredragsholder og stifteren af ‘Barndomskriger’ Mille Dalsgård fortælle om de fysiologiske mekanismer, der ligger til grund for TRE® og hvorfor det er så godt for menneskekroppen, at genlære denne refleksmekanisme. I foredraget vil Mille Dalsgård inddrage spændende cases, fra hendes mange Workshopdeltagere, der har opnået bemærkelsesværdige gode resultater ved brug af TRE® og deres krops naturlige kræfter.

Foredraget vil blandt andet indeholde spænende cases og personlige beretninger fra TRE® praktiserende mennesker, der har opnået bemærkelsesværdige resultater i forhold til:

  • Muskulære spændinger 
  • Smerter
  • Kroniske sygdomme (smerter og lavt energi niveau), Blandt andet sklerose, gigt og fibromyalgi
  • Stress, uro og ubehagstilstande, tankemylder
  • Søvnproblemer

 

Se hvornår næste foredrag er

Tag et kig i vores kalender og se hvornår der er et foredrag i nærheden af dig.

X