fbpx

1:1 Online forløb - Ud af Narcissistens klør

Har du været udsat for en narcissists ødelæggende adfærd?

At have en relation til en narcissist uanset om det er din partner, ekspartner, mor, far eller andre er meget skadeligt både for din krop, din psyke og din fremtid.
 
– Hvis du ikke sørger for at få hjulpet dig selv!
 
I Danmark er skaderne efter længerevarende tætte relationer med en narcissist, det såkaldte ’narcissistiske offer syndrom’ desværre ukendt. Men de ødelæggende konsekvenser, for ’offeret’, kan mange og skal tages alvorligt!
Skaderne og det forvrængede syn, som mennesker får på sig selv, efter at have været i kløerne på en narcissists, kan være langvarige. Disse skader og PTSD lignende symptomer, kan forårsage en betydelig forringelse i livkvalitet, både, i forhold til psykisk og fysisk velvære og kan også have negative konsekvenser for relationer og selvværd fremadrettet.
 
Barndomskriger arbejder ud fra den filosofi, at vi ikke er ofre i den forstand, at det ikke er synd for os. – Hvis vi vælger at det ikke skal være sådan.
Med den rigtige viden og den rette indstilling kan du ikke alene komme videre. Du kan bruge det som du har lært, af dit forhold med en narcissist, til at blive klogere på dig selv og stå stærkere i dit liv fremadrettet.

På forløbet arbejder vi med:

 • En grundlæggende forståelse af hvad narcissisme er og hvorfor disse mennesker opføre sig og behandler deres nærmeste som de gør
 • De psykiske og fysiske konsekvenser og “skader”, som det har haft for dig, at være tæt på en narcissist. Du vil få konkret viden og håndgribelige redskaber til at håndtere dette og komme videre med dit liv 
 • Et grundigt kendskab til de årsager og mekanismer, der gør at du havnede i narcissistens kløer, således at du kan lære at beskytte dig selv og sørge for, at du ikke havner i lignende relationer igen. Du vil ligeledes kunne bruge denne viden til at få øje på dine egne ’blinde vinkler’ og på denne måde finde ud af på hvilke områder du mangler at arbejde med dig selv
 • De psykiske mekanismer, adfærdsmønstre og metoder som narcissister bruger til at bearbejde og forme deres ’ofre’ til deres egen vindings skyld bl.a. dramatrekanten, ignorering, splitting, gaslighting, projektion, udskamning, desorientering, forkerthedsfølelse med mere
 • Hvordan du genfinder dit sande selvbillede, din selvrespekt og din selvkærlighed, så narcissistens giftige klør ikke længere kan nå dig
 • Hvordan du i din nutid og fremtid elsker og passer på dig selv og, med den kendskab du har fået i dette forløb, er i stand til at beskytte dig selv mod drænende og ødelæggende relationer fremadrettet.

Fem sessioner - Fem skræddersyede trin til dig

Forløbet består af 5 trin, hvor vi hver gang arbejder i et nyt lag af dit liv, realitetsorienterer dig og giver dig ny viden. Du kan således skabe dig et nyt fundament i dit liv og genvinde dit mentale, psykiske og fysiske velbefindende.

 • Trin 1  Overblik. Sammen skaber vi et overblik over hvad der har forgået i din relation til et narcissistisk menneske og hvilke konsekvenser det har haft for dig, at være i narcissistens kløer

  Trin 2   Overblik over hvad en narcissist gør ved deres ofre og narcissistens metoder til at få det som de gerne vil have. Du vil her blive i stand til at afkode deres adfærdsmønstre og deres metoder til at bearbejde deres udvalgte narcissistiske forsyning (dig)

  Trin 3  Dit selvbillede og hvordan du realitetsorienterer dig selv

  Trin 4  Psykisk selvforsvar, overblik og grænsesætning

  Trin 5  Rustet til dit liv. Her lærer du hvordan du passer på dig selv, fortsætter din udvikling og bruger det som narcissisten har lært dig til at skabe en klogere version af dig, der kan træffe bedre valg for dig selv

Dette forløb er for dig der vil ud af narcissistens kløer og begynde at LEVE – ikke kun OVERLEVE!

At komme ud af en narcissists klør er ligesom at skrælle et løg. De første mange lag, som du kommer til at arbejde dig igennem kan være alt fra et fuldstændig forvrænget syn på dig selv og din egen værdi som menneske, til at anerkende og forstå omfanget af den psykiske vold, som du er blevet udsat for. 

Praktisk:

 • Forløbet består a 5 sessioner. Hver session består af 55 minutters samtale
 • Du vil inden hver session modtage et link til din onlinesession
 • Efter forløbet er det muligt at tilkøbe 1:1 sessioner efter behov

Prisen for forløbet er: 6.250,00 inkl. moms.

Ønsker du at dele din betaling op? Individuelle rater aftales med Barndomskriger Teamet.

Læs udtalelser fra deltagere her:

Britt Larsen

5/5

“Kære Mille

 

Sessionerne hos Mille var en øjenåbner for mig, fordi Mille introducerede nogle psykologiske begreber, som jeg ikke tidligere havde hørt om.

 

Jeg fik tilsendt webinarer med begreberne, hvilket var en øjenåbner for mig.

 

Mille stiller også nogle spørgsmål, som jeg skulle tænke over til hver session, hvilket igen gav mig indsigt i hvorfor jeg havde involveret mig med en narcissistisk kæreste.

 

Mille har en stor og imponerende psykologisk viden, som hun formidler på en meget forståelig og kærlig måde.

 

Jeg har på intet tidspunkt følt mig dum, tværtimod blev jeg mødt på den mest kærlige og omsorgsfulde måde af Mille, hvilket gav mig modet til at blotte mig og fortælle hvad mine narcissistiske kæresteforhold havde gjort ved mig.

 

Takket været Mille fandt jeg vejen hjem til autentiske jeg. ”

Kom hurtigt igang

Book 1:1 hos Mille Dalsgåård

X