fbpx

1:1 Online forløb - Bryd fri af din følelsesmæssige umodne familie

Er din bror, søster, mor, far eller anden nær relation følelsesmæssigt umoden eller narcissistisk? 

I dette forløb arbejder vi intenst med at bearbejde de adfærdsmønstre, forsvarsmekanismer og prægning af det miljø/de mennesker du er vokset op hos. Det kan også være de konsekvenser du kæmper med, efter et forhold med et følelsesmæssigt umodent eller narcissistisk menneske, som du har eller har haft i dit voksenliv. 

Her får du den viden og de redskaber

Som der skal til, for at komme videre fra de ødelæggende følger det har, at have et følelsesmæssigt umodent eller narcissistisk menneske tæt inde på livet.

I dette forløb arbejder vi sammen med de adfærdsmønstre, følelser, misforståede selvopfattelse, forkerthedsfølelse, dårlige selvværd, manglende grænsesætning eller andet, som ikke længere gavner dig og som du skal slippe, for at komme videre med dit liv.

Så du kan begynde at LEVE og ikke bare overleve!

På forløbet arbejder vi med:

At du lærer, at se dit forhold til din følelsesmæssigt umodne relation i perspektiv. Du vil få viden om hvad følelsesmæssig umodenhed er, de forskellige typer af følelsesmæssigt umodne mennesker, samt hvad et forhold til et følelsesmæssigt umodent (narcissistisk) menneske gør ved dig, fysisk og psykisk.

I fællesskab finder vi frem til hvilken type og grad af følelsesmæssig umodenhed som du kæmper med, eller har kæmpet med, i din relation med et følelsesmæssigt umodent menneske. Med denne viden vil du blive i stand til at kunne se følelsesmæssig umodenhed i et større perspektiv og vriste dig fri af den negative påvirkning og de psykiske eftervirkninger, som følelsesmæssigt umodne mennesker ofte har på både din psyke, krop og sjæl. 

Du kan, med dette forløb, opnå en større forståelse af hvorfor et følelsesmæssigt umodent menneske har den adfærd, som de har, at du ikke er forkert og ikke mindst hvorfor du kæmper med de følelser og eftervirkninger som du gør.

Du er ikke forkert!
Du er helt rigtig, PRÆCIS som du er!

Psykisk selvforsvar

Du vil, med konkrete og håndterbare strategier, lære at kunne beskytte dig selv psykisk

Den viden der skal til, for at du kan beskytte dig selv

Den fornødne viden der skal til, for at kunne spotte de underliggende følelsesmæssigt umodne mekanismer og strategier, som følelsesmæssigt umodne mennesker eller narcissistister bruger til at manipulere dig, dræne dig og få dig til at opfylde deres behov

Grænsesætning. At kunne prioritere dine egne følelser, behov og ønsker. En ny begyndelse for dig!

Du vil lære at kunne vende den negative indflydelse og de ar på sjælen, som følelsesmæssigt umodne mennesker forårsager på deres nærmeste, til selvbeskyttelse, selvkærlighed og styrke.

På forløbet arbejder vi med begreber som:

 • Dramatrekanten
 • Voldsspiralen
 • Gaslighting
 • Projektion
 • Inducering af skyld, skam og dårlig samvittighed
 • Ignorering og udstødelse
 • Rollefordeling og rollefastholdelse
 • Optrapning af drama
 • Traumetilknytning

Praktisk:

 • Forløbet består a 5 sessioner. Hver session består af 55 minutters samtale
 • Du vil inden hver session modtage et link til din onlinesession
 • Efter forløbet er det muligt at tilkøbe 1:1 sessioner efter behov

Prisen for forløbet er: 6.250,00 inkl. moms.

Ønsker du at dele din betaling op? Individuelle rater aftales med Barndomskriger Teamet.

Læs udtalelser fra deltagere her:

Jette Witthøft Kyané

5/5

“Mille er en fantastisk terapeut. Hun er meget nærværende og ægte.

I hendes forløb bruger hun simple, men meget effektive redskaber. Det er fedt med de opgaver hun stiller en til næste samtale, da det virkelig kan få en til at få øjnene op for nogle ting man ellers ikke havde set.

Mille er ikke bange for at bruge dig selv, hvilket gør man hurtigt føler sig tryg sammen med hende. Jeg har personligt gået til samtaler ved flere dygtige psykologer, men har ved disse forløb følt en afstand mellem os, da jeg har følt vi kommer fra forskellige verdener.

Hos forløb ved Mille har jeg følt mig forstået på en særlig måde, da hun selv har gået vejen. Dette har givet mig tillid til at tro på, at hun kunne hjælpe mig til bryde fri af fortiden. Hvilket i allerhøjeste grad er lykkes.

Jeg er så taknemmelig for at jeg fik denne unikke muligheder for at komme på Milles Bryd Fri forløb og håber at alle, der har haft en svær barndom, kan give sig selv denne gave.

Ingen fortjener at hænge fast i fortiden. Vi fortjener alle den hjælp vi har brug for.”

Kom hurtigt igang

Book 1:1 hos Mille Dalsgåård

X