fbpx

Barndomskriger tre®

kroppen & psyken hænger sammen!

Kom med på vores populære
2 dages TRE® workshop

kroppens & psykens samarbejde

Alle Workshops foregår fra kl. 09.00 til kl. 16.00. 

Der er mulighed for individuel ratebetaling ved tilmelding. 

Underviser på alle forløb er Mille Dalsgård.

 Dette forløb er en blanding af spændende undervisning og praktiske TRE® øvelser. På dette forløb tages hensyn til individuelle behov, smerter m.m. Alle TRE® øvelser tilpasses nøje dine eventuelle fysiske og psykiske behov og udfordringer. Vi prioriterer små hold, med et trygt læringsrum, intimitet, omsorg og at der er plads til alle.

Forbehold!

Lider du af en kronisk sygdom, smerter, er du blevet opereret, har angst, stress, depression, traumer fra barndom eller voksenliv, eller har du andre fysiske og psykiske problematikker, som der skal tages hånd om?

TRE® bliver brugt som selvhjælpsmetode til alle befolkningsgrupper og der findes mange dygtige instruktører, der udbyder TRE® workshops, videoer på Youtube, samt bøger, hvor du kan få vist øvelserne.

Vi fraråder på det kraftigste at lave TRE® selv, uden forudgående grundig undervisning i at dosere mængden af TRE®, samt hvordan du laver TRE®, hvis du er stresset, er traumatiseret, har angst eller andre psykiske udfordringer. Ydermere henviser vi ved fysiske traumer, smerter, skader eller operationsproblematikker til en veluddannet underviser, der har en større erfaring og uddannelse indenfor området.

Vi skiller os ud her

Barndomskrigers undervisning, i TRE®, skiller sig ud ved at samle mange års uddannelser og praktisk erfaring indenfor traumer, stress, bindevæv, muskulære problematikker med mere.

Vores undervisning er samlet i et forløb, hvor du får grundig oplæring i at udføre TRE® korrekt. På disse moduler bliver du undervist i den menneskelige krop og psyke, stress, traumer, bindevæv og meget andet relevant viden.

Hos Barndomskriger vægter vi, at lære vores deltagere at blive gode til at dosere TRE®, for at kunne tage vare på sig selv psykisk og for selv at kunne tilpasse TRE® øvelserne ved fysiske problematikker, fx efter operationer, ved smerter eller andre kropslige udfordringer.

 

TRE® Workshop - Fundament

På dette 2 dages weekend modul får du basisviden i

TRE®. Du vil lære om historien bag TRE® og hvad TRE® kan. Du vil blive undervist i hvordan TRE® kan hjælpe dig og andre mennesker med at komme i mere balance efter stress, traumer og smerter. Dette modul indeholder, blandt andet, undervisning i fysiske og psykiske traumer, både i forhold til barndom – og voksenlivet, samt relevant viden om hvad der sker med en krop der befinder sig for meget i alarmberedskab. 

På dette modul går vi i dybden med hvad der sker med vores nervesystem, når vi har været udsat for længerevarende stress og fysisk eller psykisk overbelastning.

 

Pris 4.500,-

Brug for ratebetaling?
Kontakt os på mail: hallo@barndomskriger.dk

TRE® Workshop - Overbygning

Deltagelse på overbygningen forudsætter, at du har deltaget på STS modul 1 & 2 eller ‘Din krop glemmer aldrig’ Workshoppen.

Du vil på dette 2 dages weekend modul få grundig viden i forhold til TRE® og TRE®’s gavnlige effekt på psykisk og fysisk stress. Undervisningen består bl.a. i den menneskelige psyke, samt hvordan vi hjælper os selv til en mere afbalanceret tilstand, ved hjælp af TRE®. Du vil, på dette modul, lære om selvregulering af kronisk og daglig stress.

På dette modul undervises du i bindevævet, samt hvilken rolle vores bindevæv spiller, i forhold til vores fysiske og mentale helbred. Du vil her lære hvordan du, med TRE®, kan forbedre din fysiske og mentale tilstand. Du vil her lære hvordan du, ved hjælp af TRE®, kan afhjælpe smertetilstande, stramt bindevæv og muskulatur, samt kropsligt ubehag.

Pris 4.500,-

Brug for ratebetaling?
Kontakt os på mail:
hallo@barndomskriger.dk

Læs udtalelser fra deltagere her:

Heino Nielsen

5/5

Jeg deltog med stor fornøjelse på sidste weekends TRE Fundament Workshop, i Hinnerup 29-30/10.

Det var 2 helt fantastiske dage sammen med Mille fra Barndomskriger og 8 andre super dejlige kursister.

 

Endelig kom jeg nu et sted hvor jeg kunne få håb om øvelser (TRE), som kan genskabe balance imellem krop og sind. Jeg har nu fået viden og øvelser, som endelig har givet mig et håb om, at jeg får ryddet op i mit sind og får ro på mit nervesystem.
Jeg vil virkelig anbefale alle med stress/traume/smerter at overveje dette kursus.
Jeg var selv meget skeptisk inden, men jeg er virkelig blevet overbevist om, at det kommer til at hjælpe mig til at få balancen i kroppen tilbage og blive glad igen”.
 
– Med kærlig hilsen
Heino

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Funch Jensen

5/5

Hermed min varmeste anbefaling af TRE Fundament workshop med Mille Dalsgård. 

Jeg har haft en barndom og ungdom, med en voldsomt alkoholiseret mor, samt en far der gjorde sit bedste, for ikke at være hjemme hos mig og min bror. 
Det sætter sine spor med diverse traumer og en tilværelse i næsten konstant stress. 
Jeg har aldrig søgt nogen form for hjælp, til at få bearbejdet tingene. 
Lige indtil en dag hvor jeg deltog i et foredrag med Mille. 
Jeg kunne med det samme høre og mærke, at hun virkelig vidste hvad hun talte om. De ting hun sagde ‘gik lige ind’ og jeg besluttede mig for, at deltage på workshoppen TRE-Fundament. 

Her blev jeg mødt af de to mest fantastiske mennesker, Mille og Filip. 
Fra start følte jeg mig i de bedste hænder og takket være Milles egne erfaringer, samt diverse uddannelser, har hun det allerbedste grundlag for at hjælpe mennesker, som kommer med et sind og krop i stor ubalance. 
Vi var 7 deltagere, som hver især kom med hver vores ‘krakelerede fortid’ og på magisk vis, formåede Mille at tale direkte ind i sjælen på os alle.  
Jeg havde så utroligt mange aha oplevelser, og det var som om hun kunne sætte ord på alt ‘skidtet’ fra min barndom. 

Vi vidste allesammen, at vi senere skulle prøve TRE og var mega spændte på det. Mille sikrede sig dog igennem mange timer, at forberede os til det, så vi blev rigtigt godt forberedt til at opleve hvad TRE kan. 

Og hold da op siger jeg bare!!! Det var virkelig en fantastisk oplevelse. Både på egen krop, men sandelig også at se hvad det gjorde ved de andre deltagere, Wow!!
Jeg har aldrig brudt mig om det at blive masseret, men efter denne to dages workshop, har jeg det som om, at kroppen er løsnet utroligt meget op, både psykisk og fysisk. En virkelig dejlig fornemmelse – helt uden at være blevet masseret. 

Der var så mange guldkorn at hente på denne workshop, men noget af det der ramte mig meget var, at Mille gentagne gange sagde ‘husk at din krop elsker dig’ 
Sådan har jeg aldrig tænkt over det, men efter at have prøvet TRE, så tror jeg at jeg ved 100% hvad hun mener. 

Jeg har fået meget blod på tanden efter at gøre endnu mere for min krop og sind, så jeg er ikke et sekund i tvivl om, jeg skal deltage på flere Workshops med Mille i fremtiden. 

Det er det helt rette for en Barndomskriger som mig. 
Udover alt dette så sørgede Filip for, at vi på intet tidspunkt manglede hverken kaffe, the, vand, super lækker mad samt dejlig kage. Mage til hjertevarmt menneske skal man lede meget længe efter. Han er et af de rareste mennesker jeg har mødt, tak. 

De bedste anbefalinger fra mig. 

Med venlig hilsen
Michael Funch Jensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anne Lindhard

5/5

Jeg har sagt undskyld til min krop … og den tilgav mig uden tøven.

Det opsummerer her, i korte træk, den dybere mening i det, jeg har oplevet her i weekenden.

Jeg er endnu engang blevet bekræftet i, at vores forhold til kroppen ofte er helt forskruet og forkrampet. Bogstavelig talt. 

For nogle måneder siden var jeg til et Barndomskriger foredrag, som handlede om følelser … og her lå også en invitation til et kursus, som havde fokus på forløsning af stress, traumer og smerte gennem kroppen.

Jeg vidste bare, at det var næste skridt på vejen til, at finde mig selv gennem min krop. 

Jeg har i SÅ mange år af mit liv, straffet min krop, været vred på den, sultet den, stopfodret den, overtrænet den, ignoreret den og skældt ud på den. Og til sidst glemt den, mens jeg har ladet alt mit fokus være på sindet. Indtil jeg ramte en mur i min heling, efter stress.

Jeg vil, for nu, gøre den lange historie kort og bare sige, at jeg har mødt min krop igen og med den største ydmyghed over for dens uendelige klogskab og kærlighed til livet.

Her i weekenden har jeg (bl.a.) lært at lægge mig ned og lade kroppen tage over, med TRE®. Lade den begynde sin egen helingsproces uden at blande mig. Jeg mærkede, hvordan den efter ganske kort tid tog imod min invitation til at gøre det, som den er bedst til … sikre at mit sind – og jeg – har et sundt og stabilt fysisk fundament. 

Jeg blev modtaget så nænsomt, omsorgsfuldt og intelligent, at jeg var nødt til at lade tårerne få frit løb. Det var, som om kroppen sagde ”velkommen tilbage – jeg har ventet på dig. Jeg har hele tiden været her for dig – og vil altid være det!”. 

Jeg følte mig helt tryg – gav slip og lod mig rive med, mens kroppen begyndte at ryste og strække sig blidt og alligevel målrettet. Begyndte at reparere sig selv helt naturligt. 

Det var SÅ vildt … det var SÅ forløsende. Det var SÅ helende. Jeg sendte et stille “undskyld” til min krop, og den sagde bare “Pyt, nu er du her jo sammen med mig”.

Mine nærmest kroniske spændinger i skuldre, lænd og kæber er løsnet, og mit sind føles lettere.  

Shake it, shake it, baby! Shake that freakin’ awesome body of yours! 

Alice

5/5

Kære Mille. 

Tusind tak for to meget ‘madnyttige’ dage. (Norsk udtryk). 

Jeg føler, at du har ret Mille. Man skal lære tingene fra bunden af, helst af en mester. 

Mille du er en Mester Barndomskriger.

Det har været guld værd for mig at blive set, hørt og værdsat, som menneske i disse to dage. Tak for det. Jeg glæder mig meget til den 13 og 14 august, til TRE Overbygningen.

Alt i alt Tak. Tusind tak. Flot arrangement. God atmosfære, rolige omgivelser. Rigelig forkælelse. Det betyder noget for mig, at der er tænkt på frugt og vand. I rigeligt mængder. Det er for mig ‘Rettidig omsorg’. Og selvfølgelig tak for den sidste iskolde vand, jeg fik på falderebet. Vi bliver set og forkælet, fordi vi fortjener det. Tak

Kh Alice

PS. min træthed, udmattethed er borte, min mave ok igen. 

Susanne

5/5

Hej Mille.
Vil lige dele en TRE ® succes med dig.
Normalt, når jeg er ved lægen til det årlige diabetestjek, ligger mit blodtryk helt oppe i taget og jeg har haft svært ved at få alle tal til at være som de burde.Sidste gang, efter jeg har lavet TRE®, med få pauser, siden jeg var på din TRE®  Workshop, lå blodtrykket som det skulle og alle de andre tal lå som de skulle.

Det er alle de tal jeg får, til et årligt diabetestjek. Det var primært mit blodtryk og langtidsblodsukker hvor forskellen, inden jeg begyndte på TRE®, var enorm. Og jeg har ikke spist anderledes eller dyrket mere motion. Det er det der er lidt sært. TRE er den eneste forskel® . Det er en kostreguleret diabetes type to jeg har, dvs. at jeg ikke tager insulin, kun piller)

Det er da fantastisk!

Jeg havde en periode, hvor jeg ikke kunne tage mig sammen til at lave TRE® og der fik jeg så beviser for hvor meget det virker, for pludselig var livet en daglig kamp og jeg var nede og kunne ikke se lyset. Så jeg er i gang med det igen og nu hvor jeg også kan se det på mine blodprøver, og er blevet så meget bedre til at stå op for mig selv og sige fra, så Bliver TRE® en del af resten af mit liv, for det GØR en forskel.
Men tak for at du åbnede mine øjne for TRE®. Jeg skal love for, at der er gang i den stor oprydning.

Kirsten Hur Jørgensen

5/5

Denne Workshop lærte mig, at jeg er okay. På trods af al mit lort og alle mine svære følelser. At jeg godt må være her. Jeg lærte at lade min krop hjælpe mig selv, lærte at have tillid til mig selv i processen. Lærte at give slip på alt det lort, som har ødelagt så meget i mit liv, fordi jeg ikke lærte at komme af med energi- og stressophobningerne eller ikke måtte være til besvær ved at komme af med eller vise følelserne. På Worshoppen lærte jeg, at der var tid og plads til mig og mit. Jeg oplevede, at Barndomskriger teamet tog sig virkeligt godt af mig og os alle. Jeg har aldrig været vant til at blive hverken støttet, lyttet til eller fået omsorg, så på den måde var det fantastiske menneskelige rammer at være i. Det gjorde det muligt at give mig hen til processen i TRE® og en kæmpe motivation til at fortsætte med denne. Tak igen til jer. Det betød meget, at I hele tiden sørgede for drikkevarer, snacks og frokosten samt ikke mindst den hyggelige gåtur. Jeg vidste godt, at jeg selv har kunnet komme langt. Men Workhoppen lærte mig, at jeg kan komme endnu længere ved at igangsætte kroppens egne iboende selvhelbredende kræfter på denne måde ved hjælp af TRE®. Jeg er allerede i gang med at lave TRE®. Jeg vil elske at bruge TRE® og få det bedre, dag for dag, resten af mit liv.

Se hvornår næste forløb er

Tag et kig i vores kalender og se hvornår der er et forløb i nærheden af dig.

X