fbpx

Forløb & Workshops

Forløb og workshops hos barndomskriger

Barndomskrigers intense og lærerige gruppeforløb og workshops består af mindre grupper på ca. 12 deltagere. Disse forløb er populære og kræver oftest hurtig tilmelding. Bryd Fri forløbet er relevant for dig, som er vidensbegærlig, er mønsterbryder, vil lære at sætte grænser og passe bedre på dig selv. TRE® forløbet, er det fysiske Barndomskriger forløb, der bliver underbygget af det anerkendte værktøj til behandling af stress, traumer og smerter, TRE® (Tension And Trauma Releasing Exercises). I disse forløb opstår ofte tætte venskaber, efter mødet med ligesindede.

Underviser på alle forløb er Mille Dalsgård.

Se nogle af deltagernes udtalelser fra forløb og workshops nederst på denne side

3 forskellige veje

Barndomskriger Bryd fri Workshops

På dette forløb får du basisviden i følelsesmæssig umodenhed og narcissisme. Du får her alt den basale viden i adfærdsmønstre og dramatrekanten, samt den dysfunktionelle familie

Hos os kan du betale med individuel ratebetaling

Barndomskriger
TRE® Workshops

Dette forløb er en blanding af spændende undervisning og praktiske TRE® øvelser. Vi prioriterer små hold, med et trygt læringsrum, intimitet, omsorg og at der er plads til alle.  

Hos os kan du betale med individuel ratebetaling

Barndomskriger
Empath Workshop

Denne to dages workshop er Barndomskrigers nyeste skud på stammen.  

Hos os kan du betale med individuel ratebetaling

Muligheder

Se alle vores forløb i vores kalender

Februar

Ingen begivenheder

Marts

Ingen begivenheder

April

Ingen begivenheder

Maj

Ingen begivenheder

Juni

Ingen begivenheder

Juli

Ingen begivenheder

August

Ingen begivenheder

September

Ingen begivenheder

Oktober

Ingen begivenheder

November

Ingen begivenheder

December

Ingen begivenheder

Januar

Ingen begivenheder

Udtalelser fra forløbs deltagere

Kirsten Hur Jørgensen

5/5

Denne Workshop lærte mig, at jeg er okay. På trods af al mit lort og alle mine svære følelser. At jeg godt må være her. Jeg lærte at lade min krop hjælpe mig selv, lærte at have tillid til mig selv i processen. Lærte at give slip på alt det lort, som har ødelagt så meget i mit liv, fordi jeg ikke lærte at komme af med energi- og stressophobningerne eller ikke måtte være til besvær ved at komme af med eller vise følelserne. På Worshoppen lærte jeg, at der var tid og plads til mig og mit. Jeg oplevede, at Barndomskriger teamet tog sig virkeligt godt af mig og os alle. Jeg har aldrig været vant til at blive hverken støttet, lyttet til eller fået omsorg, så på den måde var det fantastiske menneskelige rammer at være i. Det gjorde det muligt at give mig hen til processen i TRE® og en kæmpe motivation til at fortsætte med denne. Tak igen til jer. Det betød meget, at I hele tiden sørgede for drikkevarer, snacks og frokosten samt ikke mindst den hyggelige gåtur. Jeg vidste godt, at jeg selv har kunnet komme langt. Men Workhoppen lærte mig, at jeg kan komme endnu længere ved at igangsætte kroppens egne iboende selvhelbredende kræfter på denne måde ved hjælp af TRE®. Jeg er allerede i gang med at lave TRE®. Jeg vil elske at bruge TRE® og få det bedre, dag for dag, resten af mit liv.

Udtalelser fra BRYD FRI deltagere

Lis Anchor

5/5

Tænk at jeg i en alder af 58 år skulle finde ro i mig selv. Det var faktisk det der skete, da jeg deltog i en workshop hos Barndomskriger Mille Dalsgård , sammen med andre modige mennesker. Usikker, forvirret, splittet, på vagt etc. Etc. tog jeg på Workshop med ligesindet. Der blev lagt hårdt ud, alt på et bræt, som man siger. Mange kendte ting kom op og det blev til tider følelsesmæssigt hårdt, men også meget lærerigt. “Værktøjer” blev givet til os, for mit vedkommende blev rigtig mange ting skubbet på plads og lagt i kasser. Noget var afklaret, men der er sandelig også meget, der ikke er afklaret og det er her jeg kan bruge denne lærerige Workshop. Er du vokset op i en narcissistisk familie, så er dette kursus helt sikkert noget for dig! Jeg vil give denne Workshop 5 stjerner!

Charlotte

5/5

Min mor er offeret og min far er den verbale krænker, der sårer med sine ord og negative tilgang til livet. Han er jo i virkeligheden, den mest skrøbelige af os alle. Efter dit foredrag blev det hele så tydeligt for mig, at selv nu, hvor jeg sidder og ser en julefilm (som er amerikansk og derfor ender godt og lykkeligt), tydeligt kan se de forskellige forældretyper.

I tvivl om hvilket forløb du skal vælge?

X