fbpx

Hvem er holdet bag barndomskriger?

Barndomskriger blev startet af et brændende ønske om, at kunne tilbyde mennesker den hjælp, som de normalvis ikke kan få i det etablerede system.

Mille Dalsgård

Milles baggrund, for at starte Barndomskriger og hjælpe mennesker videre med deres liv, fysisk og psykisk, er mange års uddannelse i traumer, stress, krop og psyke samt et stort indre oprydningsarbejdet i adfærdsmønstremønstre, PTSD, kronisk stress samt en krop, der har kæmpet med de fysiske konsekvenser af, at have været i kronisk alarmberedskab i barndom og voksenliv.

Barndomskriger Teamet

Barndomskriger Teamet består, udover Mille Dalsgård, af dedikerede medarbejdere, der alle har samme indstilling om “at løfte i flok” for at gøre en forskel for Barndomskrigere. 

Faglig baggrund

Mille har blandt andet læst til sygeplejerske, arbejdet på Psykiatrisk afdeling, senere udannet traumeterapeut, TRE® Practioner, Kranio Sakral terapeut med efteruddannelser i behandling af piskesmæld, hjernerystelser, stress, bindevæv med mere.

Mille har, siden hun var 27 år gammel, drevet egen klinik som traumeterapeut, hvor hun primært har beskæftiget sig med folk, der har traumer og stress med i bagagen fra deres barndom er kommet til skade i ulykker med mere.

Mille er foredragsholder og underviser, i Barndomskriger, hvor hun inspirerer og underviser mennesker i at hjælpe sig selv med at komme videre, psykisk og fysisk, fra deres dysfunktionelle barndom.

Foredrag og undervisning

Igennem de sidste fem år har Mille afholdt over 100 foredrag og undervist flere tusinde mennesker i psykiske og fysiske udfordringer, traumer, stress med mere.

Jeg gør opmærksom på at jeg ikke er uddannet læge, psykolog eller psykiater. Jeg opfordrer derfor alle til at følge deres lægelige behandling.

Min uddannelsesmæssige baggrund er bl.a.:

  • Sygeplejerske uddannelse, Bornholm
  • Kranio Sakral terapeut med speciale i piskesmæld, hjernerystelser, bindevæv, stress
  • TRE® Provider
X