Foredrag: Den følelsesmæssigt umodne & narcissistiske familie - Helsingør den 15. november.

Fantastisk foredrag! Meget rørende og autentisk.

Og man må sige, at hun fangede os i publikum. Mille taler fra hjertet og fik os alle med. Jeg selv blev både meget rørt, fik kuldegysninger, for man må sige, at hun har kæmpet en ulige kamp.

Kæmpe TAK af hjertet for at tage kampen op. Der har manglet en som Mille, en der sætter ord på. Foredraget har været en øjenåbner, det har givet os håb for fremtiden. Håb om at der kommer meget mere fokus på børn af og andre relationer til følelsesmæssigt umodne og narcissistiske personer. Tak for dig Mille, der er brug for din og andre “Barndomskrigeres” stemmer derude.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participants:

Order summary

The Moon Logo for Gems and Jewelry Business (Banner (liggende))

Foredrag: Den følelsesmæssigt umodne & narcissistiske familie - Helsingør den 15. november.

Deltag i vores foredrag "Den følelsesmæssigt umodne & narcissistiske familie" og oplev en aften, hvor du vil blive guidet gennem en rejse af selvopdagelse og heling, og lær hvordan du kan vende dine livsudfordringer til trin på vejen mod en lysere fremtid.

Tid og sted:
15. November fra kl. 19.00 - 21.30.
Toldkammeret 21, 3000 Helsingør

Under dette foredrag vil du:

  • Forstå familiedynamikker: Lær at identificere og forstå de komplekse dynamikker i følelsesmæssigt umodne og narcissistiske familier. Bliv udstyret med viden til at genkende mønstre og adfærd, der har påvirket din egen udvikling.

  • Anerkend din egen historie: Gennem personlige fortællinger og eksempler vil Mille hjælpe dig med at anerkende og validere din egen historie, hvilket er det første skridt på vejen mod heling.

  • Lær værktøjer til selvhjælp: Få adgang til praktiske og effektive værktøjer, der kan hjælpe dig med at håndtere og overvinde de udfordringer, der opstår fra at være vokset op i en dysfunktionel familie.

  • Opbyg styrke og modstandskraft: Styrk din indre styrke og udvikl modstandskraft for at stå imod livets udfordringer og bygge et sundere, lykkeligere liv fremadrettet.

DKK 249
Total due DKK 249
including 25% moms DKK 49.80

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Det er det bedste Kent og jeg har gjort sammen , været til dine 2 foredrag det giver SÅ meget mening. Jeg er vokset op med en narcissist far og idag har jeg et sort hul når jeg tænker barndom. Min mor tog sit eget liv som 48 år gammel og jeg 15 år😢Det forstår jeg så godt idag der var ingen udvej for hende. Jeg havde ikke lært andet end jeg var dum kunne ikke bruges til noget og skulle aldrig ha været til. Og så f….. om jeg ikke finder en mand som er sådan 🤔får 4 børn med ham og tja nu er der ingen kontakt til de 3 . De er 100% narcissister og den 4 på vej til at vise sit sande jeg. Efter dine foredrag har kent og jeg brugt mange timer på at få det hele vendt, og vi fik lukket mange spørgsmål. Og idag ser jeg på det hele med andre øjne. Jeg har indset at jeg aldrig får dem tilbage for jeg vil ikke leve i deres verden. Den er så syg den verden de lever i og de kan ikke se det. Jeg er kommet så langt at når jeg møder dem på vejen, vender jeg ikke om mere , men smiler og tænker Stakkels Dem. TAK Mille for nogle gode timer i Hinnerup. ❤️❤️ ønsker dig en skøn week🌞🌞