Foredrag: Spor efter en dysfunktionel barndom- Frederiksberg den 22. november

Fantastisk foredrag! Meget rørende og autentisk.

Og man må sige, at hun fangede os i publikum. Mille taler fra hjertet og fik os alle med. Jeg selv blev både meget rørt, fik kuldegysninger, for man må sige, at hun har kæmpet en ulige kamp.

Kæmpe TAK af hjertet for at tage kampen op. Der har manglet en som Mille, en der sætter ord på. Foredraget har været en øjenåbner, det har givet os håb for fremtiden. Håb om at der kommer meget mere fokus på børn af og andre relationer til følelsesmæssigt umodne og narcissistiske personer. Tak for dig Mille, der er brug for din og andre “Barndomskrigeres” stemmer derude.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participants:

Order summary

SPOR Produkt

Foredrag: Spor efter en dysfunktionel barndom- Frederiksberg den 22. november

Vær med til en aften, hvor vi dykker ned i de skjulte konsekvenser af en turbulent barndom og udforsker veje til forståelse og genopretning. Dette foredrag vil udruste dig med viden og værktøjer til at identificere og arbejde med de ofte oversete fysiske og psykiske ar.

Praktisk information:

  • Dato: 22. November
  • Tid: 19.00 - 21.30
  • Sted: Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

Hvad du vil lære:

Kropslig forståelse: Indsigt i, hvordan tidlige traumer kan manifestere sig fysisk, og hvorfor disse reaktioner er normale svar på unormale omstændigheder.

Emotionel genkendelse: Lær at identificere og navigere i de følelsesmæssige efterdønninger af en dysfunktionel opvækst, såsom kronisk stress, angst og et underliggende vrede.

Helbredende strategier: Konkrete metoder til at afbryde negative mønstre og fremme selvhjælp og personlig udvikling.

Modstandsdygtighed: Værktøjer til at styrke din modstandsdygtighed og forbedre din evne til at håndtere livets udfordringer og finde indre fred.

Tag det første skridt mod forløsning og opdagelsen af din indre styrke. Slut dig til os på en rejse mod forståelse og selvhealing. Denne aften er ikke blot en foredragsaften - det er begyndelsen på din transformation. Deltag og lær, hvordan du kan omdanne smerten fra din fortid til en styrke, der bærer dig fremad.

DKK 249
Total due DKK 249
including 25% moms DKK 49.80

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Det er det bedste Kent og jeg har gjort sammen , været til dine 2 foredrag det giver SÅ meget mening. Jeg er vokset op med en narcissist far og idag har jeg et sort hul når jeg tænker barndom. Min mor tog sit eget liv som 48 år gammel og jeg 15 år😢Det forstår jeg så godt idag der var ingen udvej for hende. Jeg havde ikke lært andet end jeg var dum kunne ikke bruges til noget og skulle aldrig ha været til. Og så f….. om jeg ikke finder en mand som er sådan 🤔får 4 børn med ham og tja nu er der ingen kontakt til de 3 . De er 100% narcissister og den 4 på vej til at vise sit sande jeg. Efter dine foredrag har kent og jeg brugt mange timer på at få det hele vendt, og vi fik lukket mange spørgsmål. Og idag ser jeg på det hele med andre øjne. Jeg har indset at jeg aldrig får dem tilbage for jeg vil ikke leve i deres verden. Den er så syg den verden de lever i og de kan ikke se det. Jeg er kommet så langt at når jeg møder dem på vejen, vender jeg ikke om mere , men smiler og tænker Stakkels Dem. TAK Mille for nogle gode timer i Hinnerup. ❤️❤️ ønsker dig en skøn week🌞🌞