Adventskalender for Barndomskrigere

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Jul

Adventskalender for Barndomskrigere

Adventskalenderen for Barndomskrigere er en unik og transformerende oplevelse designet til at hjælpe skønne individer, der har oplevet en vanskelig barndom, med at genopdage julen som en tid for personlig vækst og positiv forandring. Denne adventskalender tilbyder en måned fyldt med inspirerende indhold, live undervisning, og et støttende fællesskab, alt sammen tilgængeligt gennem en eksklusiv, lukket Facebook-gruppe.

Inkluderet i Adventskalenderen:

  • Ugentlige live sessioner: Hver søndag i advent, deltag i en 45-minutters live session, hvor vi dykker ned i forskellige temaer centreret omkring personlig udvikling og heling fra familietraumer.
  • Dybdegående opgaver: Efter hver live session, udleveres opgaver designet til at styrke din forståelse og fremme personlig refleksion og vækst.
  • Permanent adgang til materiale: Få ubegrænset adgang til alle live sessioner og materialer, så du kan vende tilbage til dem, når du har brug for det, selv efter adventsperioden er slut.
  • Eksklusive rabatter: Nyd godt af særlige rabatter på fremtidige workshops og arrangementer, der kan hjælpe dig på din fortsatte rejse mod selvopdagelse og heling.
  • Stærkt fællesskab: Bliv en del af et dedikeret og støttende online fællesskab, hvor du kan dele erfaringer, få støtte og opbygge varige forbindelser med ligesindede.

Hvad du vil lære:

  • Oprydningfasen: Forstå og arbejd gennem dysfunktionelle mønstre og destruktive overbevisninger stammende fra en opvækst i en giftig familie.
  • Adskillelsesfasen: Lær om følelsesmæssig umodenhed og narcissistisk adfærd, og hvordan disse påvirker dig og dine relationer.
  • Anti-Gaslightingfasen: Få konkrete værktøjer til selvbeskyttelse og realitetsorientering i udfordrende relationer.
  • Et nyt kapitel: Opdag 'Omvendt adfærd' og bevidsthedsniveauer, der kan hjælpe dig med at forstå din unikke styrke og resiliens.

Hvem er det for:

Denne adventskalender er ideel for enhver, der identificerer sig som en 'Barndomskriger' – skønne individer, der har oplevet udfordrende barndomme og ønsker at omdanne deres fortidens sår til kilder til styrke og selvindsigt.

Værdi:
- Undervisning og opgaver tilsvarende en workshop: 3.500 kr.
- Adgang til eksklusiv støtte og fællesskab: 500 kr. 
- Julegaver i form af rabatter og andet: 1.750 kr. 
- Samlet værdi for 5.750 kr.

Pakket ind i en pris for ALLE til 500 kr. 

DKK 500
Total due DKK 500
including 25% moms DKK 100.00

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.