fbpx

Udtalelser

Britt Heftholm

Foredrag: følelsesmæssigt umodne og narcissistiske familie

30/10-2022

Fantastisk foredrag – tag ind og hør det!

Det gav så meget indsigt i, hvad det har af vidtrækkende konsekvenser både i barndommen, men desværre også ind i voksenlivet, at vokse op hos følsomt umodne forældre. Når et barn ikke bliver set, hørt og anerkendt giver det selvfølgelig sig selv, at det er altødelæggende, men hvad det kan føre med sig ind i voksenlivet af selvhad, PTSD, angst, depression, stress og ikke mindst fysiske sygdomme som sklerose og hjerte-kar-sygdomme… – det er bare ondt med ondt på. Ikke nok med at Barndomskrigere betaler prisen som børn – de kan få lov til at betale resten af deres voksenliv også. – Hvis der ikke bliver gjort noget!

Tusind tak til Mille Dalsgård for fantastisk indsigt og for at være så enestående modig og stærk at bruge sin egen opvækst som udgangspunkt for budskabet – hun er i sandhed en barndomskriger.
 
Her er virkelig hjælp, selvforståelse og redskaber at hente for de mennesker, der har været udsat for en traumatisk og stressende barndom, så de kan få et godt voksenliv.

Jette Witthøft Kyané

1:1 forløb

“… Mille er en fantastisk terapeut, hun er meget nærværende og ægte. Hos forløb ved Mille har jeg følt mig forstået på en særlig måde, da hun selv har gået vejen. Dette har givet mig tillid til at tro på, at hun kunne hjælpe mig til bryde fri af fortiden, hvilket i allerhøjeste grad er lykkedes…”

Tina Petersen

Foredrag: følelsesmæssigt umodne og narcissistiske familie

“… Mille Dalsgård forstår at formidle budskaber videre så almindelige mennesker forstår hvad der sker omkring dem. Jeg har følt mig forkert lige meget hvad jeg gjorde. Det har været meget frustrerende. Efter at have lært nogle teknikker af Mille, har jeg fundet ud af, at det ikke er mig der har været forkert. Af hjertet tak, til Mille Dalsgård, for at vise mig en anden vej…”

Lisa Thrane

Bryd Fri forløb

“… Jeg vil på alle tænkelige måder anbefale Milles Bryd Fri Forløb! Det er som at starte sit liv forfra på en helt ny måde, hvor alt er muligt, ikke holdt tilbage, frihed og en lykkeligere fremtid…”

Thor Hansen

TRE® forløb

“… Jeg var blevet anbefalet et møde med Mille Dalsgård af min kæreste, efter jeg i flere år, har givet udtryk for at have noget i ”Bagagen”. Så med ønsket om at afdække og forstå mine til tider uheldige adfærdsmønstre og ”bagage” tilmeldte jeg mig denne Workshop. Med en god portion skepsis og en følelse af at det ikke var så ”mandeagtigt” mødte jeg op. Min skepsis blev hurtigt gjort til skamme. Milles viden og næste kærlighed var overraskende, jeg kan kun ærgre mig over ikke at have gjort det før…”

Ellen Vogtmann

TRE® forløb

“…Min kroniske hovedpine, som har været en tro følgesvend i rigtig mange år, er stort set forsvundet. Jeg har fået mere styr på min fibromyalgi i forhold til de diffuse smerter. Det er mere holdbart og jeg har fået noget energi tilbage, så jeg bedre kan klare min hverdag…”

Susanne

TRE® forløb

“…Normalt, når jeg er ved lægen til det årlige diabetestjek, ligger mit blodtryk helt oppe i taget og jeg har haft svært ved at få alle tal til at være som de burde. Sidste gang, efter jeg har lavet TRE®, lå blodtrykket som det skulle og alle de andre tal lå som de skulle. Tak for at du åbnede mine øjne for TRE®. Jeg skal love for, at der er gang i den store oprydning…”

Kirsten Hur Jørgensen

TRE® forløb

“… Denne Workshop lærte mig, at jeg er okay. På trods af al mit lort og alle mine svære følelser. Jeg oplevede, at  Barndomskriger teamet tog sig virkeligt godt af mig og os alle. Jeg har aldrig været  vant til at blive hverken støttet, lyttet til eller fået omsorg, så på den måde var det fantastiske menneskelige rammer at være i. Workhoppen lærte mig, at jeg kan komme endnu længere ved at igangsætte  kroppens egne iboende selvhelbredende  kræfter på denne måde ved hjælp af TRE®…”

Charlotte

Foredrag: følelsesmæssigt umodne og narcissistiske familie

“… Min mor er offeret og min far er den verbale krænker der sårer med sine ord og negative tilgang til livet. Han er jo i virkeligheden den mest skrøbelige af os alle. Efter dit foredrag blev det hele så tydeligt for mig, at selv nu, hvor jeg sidder og ser en julefilm (som er amerikansk og derfor ender lykkeligt), tydeligt kan se de forskellige forældretyper…”

Erik Thomsen

Bryd Fri forløb

“… Kære Mille, som du nok husker “sloges” jeg med et af mine nærmeste følelsesmæssigt umodne familiemedlemmer. De værktøjer og teknikker du har lært mig – virker. Vi har langsomt men sikkert fået brudt nogle gamle opslidende mønstre. Dette har været godt for hele familien…”

Helle Mie Østergaard

TRE® forløb

“… Jeg er SÅ taknemmelig for Milles fantastiske undervisning i TRE®. Jeg har allerede oplevet stor positiv effekt og Mille er så passioneret og dygtig. Vi har haft sådan en hyggelig weekend. Dejligt at blive undervist med andre Barndomskrigere hvor man møder mennesker i samme båd. Samtidig er det en gave, at lære om kroppens muligheder for selvhelbredelse…”

Anonym

Bryd Fri forløb

“… Tænk at jeg i en alder af 58 skulle finde ro i mig selv…”

X